Absolt un jove acusat de violar una noia en un pis mentre estava dormida

El tribunal no ha considerat provat que la víctima no fos plenament conscient de la relació i per tant dóna credibilitat a la versió del noi que va dir que va ser consentida

19 mayo 2017 21:40 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Audiència de Lleida ha absolt un jove de 25 anys que el passat 16 de setembre va ser jutjat per abusar sexualment d'una noia mentre estava dormint en un pis de la capital del Segrià. En la sentència es fa referència a que el tribunal no ha considerat provat que la víctima no fos plenament conscient de la relació mentre estava tenint lloc, i, per tant, dóna credibilitat a la versió del noi que va dir que va ser consentida. Fiscalia demanava una pena de set anys de presó per a l'acusat durant el judici ja va declarar que les relacions havien estat totalment consentides. La sentència no és ferma i es pot recórrer.

Els fets jutjats van tenir lloc al juny de 2014, quan la denunciant i l'acusat van anar amb un amic al seu pis després de sortir de festa. Allà l'acusat va proposar de fer un trio i la noia s'hi va negar per mantenir relacions sexuals amb l'altre noi. Posteriorment va denunciar que l'acusat, que havia anat al sofà, va entrar a l'habitació i la va penetrar mentre estava dormint, i que ella, quan se'n va adonar, el va fer fora al veure que no era el noi amb qui havia mantingut relacions prèviament.

 

Comentarios
Multimedia Diari