Detinguts quatre menors per provocar incendis

Segons els Mossos, es dedicaven a cremar contenidors, vehicles i brucs i matolls situats a prop d´edificis habitats

19 mayo 2017 18:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves menors d’edat com a presumptes autors d’una trentena d’incendis provocats a diferents punts del nucli urbà de Cerdanyola del Vallès. Els menors van ser enxampats en diverses ocasions, entre el passat mes juny i l’11 d’agost. Segons els Mossos, es dedicaven a cremar contenidors, vehicles i brucs i matolls situats a prop d’edificis habitats, així com vegetació pròxima al Parc Natural de Collserola, amb el risc d’incendi forestal que això suposava. Un dels detinguts va ser enxampat amb cendra a les mans, al costat d’un xiprer que cremava. La Fiscalia de Menors se n’ha fet càrrec de tots quatre.

A finals de juny els Mossos van detectar un seguit d’incendis provocats en diferents punts de Cerdanyola. Els danys que van provocar aquests incendis en les instal·lacions o propietats afectats van superar els 150.000 euros. En alguna ocasió es van registrar fins a deu incidents en una sola nit.

Els Mossos van descobrir que els autors eren un grup de nois joves, menors d’edat, que sovint actuaven i es desplaçaven en grup. Un dispositiu va permetre la detenció de quatre menors, mentre que dos joves més van ser denunciats. La darrera detenció es va produir la matinada de l’11 d’agost, quan es van localitzar un parell de joves prop d’un xiprer que cremava.

Comentarios
Multimedia Diari