Dow AgroSciences organitza la seva trobada anual al Camp de Tarragona

S'han presentat els objectius del 2015

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

70 distribuïdors nacionals de l'àmbit agrícola de Dow Chemical, juntament amb 40 empleats de Dow AgroSciences, han acudit a la reunió anual del sector, organitzada, enguany, al Camp de Tarragona. En total, han estat presents una gran mostra de les diferents zones agrícoles i principals cultius amb els quals AgroSciences es troba relacionada: cereals, arròs, fruiters, cítrics i hortícoles.

El propòsit d'aquesta trobada ha estat presentar els objectius de 2015 i informar dels importants llançaments que es donaran a finals d'any i durant 2016. Així, s'han presentat molècules com Spinetoram, Arylex, Isoclas o els projectes relacionats amb l'arròs, molt importants a la zona de Tarragona.

Com afirma el director comercial de Dow AgroSciences Ibèrica, Antonio Bravo, "la trobada es basa en un fòrum de discussió, d'intercanvi d'opinions i experiències, on totes les funcions de Dow interaccionen amb els clients. Així doncs, s'aconsegueix enfocar cada repte des de diversos punts de vista ".

Per allotjament dels participants, Dow AgroSciences ha confiat en l'experiència de PortAventura Business & Events. Les reunions s'han allargat durant tres dies, comptant amb el PortAventura Convention Centre com a punt neuràlgic. El centre de convencions s'ha adaptat com a espai de treball i reunió per al més d'un centenar de distribuïdors que al seu torn s'han allotjat als hotels de PortAventura Resort.

Després de diverses reunions entre els diferents agents presents, els proveïdors han pogut visitar les instal·lacions de Dow a Tarragona. Acompanyats per diversos representants de l'empresa, els distribuïdors han conegut de prop el procés de producció de les plantes industrials, així com les diverses àrees de treball que hi intervenen. En concret, han visitat la fàbrica de plàstics, poliols i poliglicols, el cracker i els centres de recerca i desenvolupament.

Durant la trobada, també s'ha aprofitat per commemorar els clients que compleixen 25 anys treballant al costat de la companyia, és el cas de Discampo o Rave Distribucions. L’acte ha tingut lloc a les remodelades instal·lacions del Seminari, ubicat a la Part Alta de la ciutat de Tarragona.

Kepa Díaz de Mendibil, director general de Dow Tarragona, ha agraït la confiança dipositada en les infraestructures locals per organitzar l'esdeveniment. A més, ha assegurat que "s'han assolit els objectius fixats, quedant patents les múltiples sinergies existents entre el sector agrícola i Dow Tarragona, ja que una part dels productes utilitzats en aquest sector es fabriquen a les nostres instal·lacions".

Dow AgroSciences és líder global en el subministrament del maneig de productes fitosanitaris i productes modificats genèticament (OGM) que milloren la qualitat i quantitat del subministrament d'aliments del planeta i contribueixen a la seguretat, salut i qualitat de vida de la creixent població mundial. El seu negoci consta de cinc unitats a nivell global: fitogenètica i biotecnologia, control de males herbes, control de malalties, control de plagues i protecció post-collita.

 

Comentarios
Multimedia Diari