El FEC de Reus programarà 24 curts europeus a competició

El festival reunirà a Reus bona part dels seus realitzadors,que competiran pels premis en metàl·lic,de l'11 al 15 de març

19 mayo 2017 23:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El FEC Festival, Festival Europeu de Curtmetratges 2015, que se celebrarà a Reus de l’11 al 15 de març, programarà 24 curts europeus a competició i reunirà a la capital del Baix Camp bona part dels seus realitzadors, que competiran per diversos premis en metàl·lic. El FEC 2015 programarà, a més, seccions paral·leles, trobades amb realitzadors, concursos i tallers de realització, activitats educatives, sessions tècniques i activitats infantils, entre d’altres.

Aquest any s’han inscrit al FEC Festival uns 2.500 curtmetratges europeus, i el comitè de selecció n’ha fet una curosa tria de 24 films de 12 països que competiran per aconseguir els premis del FEC. Tots els realitzadors han estat convidats al festival i la majoria presentaran els seus curts a les sessions a concurs i compartiran la seva experiència amb el públic durant els dies del certamen.

Secció Panorama

La secció Panorama reuneix curtmetratges inscrits a competició que no han estat seleccionats per a concurs però que destaquen per la seva qualitat. Tot i no competir, els 14 films seleccionats formen part del catàleg del FEC Festival i opten al Premi del Públic.

Panorama CAT és una secció que reuneix curtmetratges amb les mateixes característiques que la secció Panorama i que tenen, a més, producció i/o direcció catalana. En el FEC Festival 2015 la secció Panorama CAT compta amb 10 films.

El FEC Festival, Festival Europeu de Curtmetratges és un festival de cinema dedicat als curtmetratges de ficció europeus i celebrarà la seva XVII edició a Reus de l’11 al 15 de març.

Secció competitiva

El FEC Festival té una secció competitiva, amb curtmetratges europeus contemporanis, i un seguit de seccions i activitats paral·leles. Però, sobretot, el FEC Festival es defineix com un lloc de trobada entre directors, públic i estudiants de cinema, on la majoria dels realitzadors seleccionats presenten els seus films i comparteixen la seva experiència.

El FEC està organitzat per la POCC (Associació Cinematogràfica de Cambrils), amb el suport de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Reus, el Teatre Bartrina i l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, CI&VI, TV3, Canal Reus Tv, Cadena Ser, Moritz, Frit Ravich i Gestiomàtica.

Comentarios
Multimedia Diari