El I Congrés Internacional de Turisme Familiar reunirà 500 professionals a PortAventura

Entre els ponents hi ha representants de destinacions turístiques com París, Califòrnia i Croàcia, i d'empreses com PortAventura, Capital of Children Legoland, Museu Thyssen Familiar, TripAdvisor, Kinderhotels i Pierre et Vacances, entre d'altres

19 mayo 2017 21:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El I Congrés Internacional de Turisme Familiar (CITF) reunirà 500 professionals del sector turístic entre el 12 i 13 de novembre al centre de Convencions de PortAventura a Vila-seca (Tarragona), i comptarà amb 50 ponents i experts.

El secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Pere Torres; la directora general de Turisme, Marian Muro, i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, han presentat aquest dimarts el congrés, que està organitzat per l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat de Turisme de Tarragona.

Entre els ponents hi ha representants de destinacions turístiques com París, Califòrnia i Croàcia, i d'empreses com PortAventura, Capital of Children Legoland, Museu Thyssen Familiar, TripAdvisor, Kinderhotels i Pierre et Vacances, entre d'altres.

El programa del congrés s'ha estructurat en quatre grans blocs temàtics: 'El turisme familiar al món', 'Gestió integral d'un destí de turisme familiar', 'La demanda turística. Nous canals d'informació en el sector', i 'L'oferta turística. Gestió del sector privat: intermediació i allotjaments turístics'.

Actualment a Catalunya hi ha 22 Destinacions de Turisme Familiar i més de 700 empreses certificades amb aquest segell d'especialització, que configuren una oferta adaptada a les necessitats i exigències de les famílies durant les seves vacances.

El I Congrés Internacional de Turisme Familiar té el suport de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), la Secretaria d'Estat de Turisme i la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT).

 

Comentarios
Multimedia Diari