El Temps a Tarragona: Continuará el fred i la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 31 de març

30 marzo 2020 16:31 | Actualizado a 30 marzo 2020 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert en general.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera precipitació al terç sud i de forma més dispersa a la resta del terç oest; a partir de llavors afectarà a qualsevol punt del país, sobretot a punts del litoral i prelitoral. Serà d'intensitat entre feble i moderada. La cota de neu tendirà a pujar arreu entorn dels 1.600 metres, si bé de matinada es mantindrà entorn dels 400 metres al massís del Port. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. A l'extrem sud es podran acumular en tot l'episodi quantitats de precipitació molt abundants o extremadament abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament o moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 3 i 8 ºC al prelitoral i entre 5 i 10 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 11 i 16 ºC en general, tot i que localment podran ser més baixes al Pirineu.

Visibilitat

Visibilitat regular, localment dolenta, amb algunes boires i boirines a molts punts del territori, sobretot a zones de muntanya.

Vent

S'imposarà el vent de component est arreu durant el dia, tot i que fins a mig matí bufarà de component nord i oest al terç sud. Serà entre fluix i moderat, amb cops forts al litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari