El Temps a Tarragona: Sol durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 d'abril

27 abril 2020 17:21 | Actualizado a 27 abril 2020 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada minvarà la nuvolositat tot i que es mantindrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat est. Al matí, el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé la nuvolositat continuarà abundant al quadrant nord-est. Amb tot, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu, Prepirineu i punts de la resta del quadrant nord-est.

Pluja

De matinada s'esperen ruixats de distribució irregular que creuaran el territori de sud-oest a nord-est. A més, a l'extrem nord-est hi haurà ruixats a partir de mig matí i també se n'esperen a partir de migdia a altres punts del Pirineu, Prepirineu, i al Port. La precipitació serà d'intensitat entre feble i moderada i sovint anirà acompanyada de tempesta i localment també de calamarsa. Per altra banda, a l'extrem nord-est es possible que siguin d'intensitat forta durant la tarda. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, o localment abundants. La cota de neu rondarà els 2.000 metres.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament inferior, tot i que meitat sud del litoral i prelitoral serà similar o lleugerament superior. Se situarà entre els 11 i 16 ºC al litoral central i sud i entre 6 i 11 ºC a la resta. Temperatura màxima similar o lleugerament més alta en conjunt, si bé baixarà al Pirineu i al quadrant nord-est. Rondarà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat al nord de l'Alt Empordà i a les Terres de l'Ebre, mentre que serà fluix i de direcció variable a la resta del país, amb terral al litoral central. La resta del jorn dominarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i al quadrant nord-est i de component oest a la resta del Principat, amb alguns cops forts a les cotes elevades del territori.

Tendència per a demà

El vent de matinada bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i fluix de terral al litoral, si bé als dos extrems del litoral bufarà entre fluix i moderat de component nord i oest. Al matí bufarà de component oest entre fluix i moderat arreu, tret del quadrant nord-est on bufarà de component sud fluix amb cops moderats. Durant la tarda dominarà el vent entre fluix i moderat amb alguns cops forts de component sud i oest a l'interior i de component sud al litoral, si bé hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al nord de l'Empordà. A la nit s'imposarà el component oest entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari