'Enguany estrenem el primer festival de màgia de l'Alt Camp'

Hem aconseguit arrodonir una oferta d'actes on tothom pot trobar activitats

19 mayo 2017 18:28 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

- Com ha estat la planificació de la Festa Major del 2016?

- Sempre és una feina il·lusionant. Preparant la Festa Major treballes per un moment de celebració i alegria que unirà tot el poble. A més, els preparatius es fan braç a braç amb la Comissió de Festes, amb les entitats i amb altres persones. És molt participatiu. 

- Des de quan es treballa en el programa de la Festa Major?

- Tan bon punt s’acaba la Festa sempre es fa balanç per determinar quines coses han sortit millor i en quines cal fer canvis. Normalment es comença a configurar el programa després de la Festa Major d’Hivern, al gener, i la feina s’intensifica a mesura que s’acosta l’estiu. Cap al juny i el juliol és quan més treball hi ha.

- Quins seran els punts forts d’enguany?

- Hi ha tot d’actes que estan molt consolidats i tothom els espera. Alguns tenen una tradició molt llarga, com les sardanes, el ball, el futbol o la cursa ciclista. Altres són més recents però estan arrelant fort, com la Kardsverdstaken, la festa de la cervesa, o el concurs de paelles.

- Es fa alguna cosa nova o es segueix el mateix esquema d’anys anteriors?

- Hi ha una novetat molt destacada, el primer festival de màgia de l’Alt Camp, «Somnis». L’organitza l’Ajuntament amb el mag Jordi Caps, que el dirigeix, i hi haurà actuacions molt destacades: Raul Black, que és premi europeu de màgia, Joana Andreu, Fèlix Brunet, el mateix Jordi Caps i Víctor Guerrero que s’encarregarà de la presentació. 

- Ha quedat tot al seu gust o li hauria agradat afegir alguna cosa més?

- Estic satisfet. Penso que amb el pressupost de què disposem, que és limitat, hem aconseguit arrodonir una oferta d’actes on tothom, petits, joves i grans, pot trobar activitats per passar-ho bé.

- Creu que la Festa Major d’enguany serà millor que l’anterior?

- No en tinc cap dubte. La Comissió de Festes, les entitats i l’Ajuntament, tots ens hem esforçat per assegurar que tenim un programa atractiu. Ara cal que tothom s’animi a participar, perquè segur que s’ho passarà molt bé.

- Pot fer un balanç de la legislatura fins ara?

- Aquest primer any ha estat de consolidació d’alguns projectes que ja estaven en marxa. Hem fet la preinauguració del Museu Agrícola i seguim treballant en el Centre d’Interpretació del Tèxtil i la restauració de l’antiga fàbrica. Hem comprat terrenys per fer una nova pista poliesportiva descoberta.

Comentarios
Multimedia Diari