La Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV debat aspectes relacionats amb l’habitatge en temps de Covid-19

Les cinc sessions en línia sumen més de 1.200 visites i s’han fet públiques per poder-les seguir consultant

18 mayo 2020 07:00 | Actualizado a 18 mayo 2020 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cicle de xerrades en línia obertes organitzades per la Càtedra d’Habitatge UNESCO URV ha girat al voltant de l’“Habitatge i la Covid-19”. Durant les cinc sessions s’hi han tractat temes relacionats amb les hipoteques, els lloguers, les comunitats de propietaris, les xarxes de suport, el sensellarisme, l’exclusió residencial, la fiscalitat i l’impacte a Iberoamèrica.

Els investigadors i investigadores de la Càtedra, dirigida per Sergio Nasarre, han volgut contribuir, amb els seus coneixements a tractar d’un tema tan essencial en aquesta pandèmia marcada pel confinament de la població com és l’habitatge, el principal refugi contra la pandèmia. Durant les xerrades han discutit les qüestions d’actualitat relacionades amb l’habitatge que ja han rebut en aquests moments més de 1.200 visites i que continuen consultables en obert en aquest enllaç .

Els ponents han  estat investigadores i investigadors de la Càtedra i d’altres departaments de la URV i  d’universitats i observatoris nacionals i internacionals. També hi ha pres part experts de diferents institucions.

Comentarios
Multimedia Diari