L'empresa TEPSA arriba a un acord amb els treballadors sobre l'ERO, que afectarà 31 persones

Els afectats, de les plantes de Barcelona, Tarragona i Bilbao, rebran una indemnització de 40 dies per any treballat, amb un màxim de 22 mesos

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La direcció de l'empresa Terminales Aeroportuarias (TEPSA) i els sindicats han arribat a un acord sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació, que afectarà 31 treballadors dels 180 que formen la plantilla a les terminals de Barcelona, Tarragona i Bilbao. Segons ha explicat l'empresa en un comunicat, la compensació acordada per als afectats serà de 40 dies d'indemnització per any d'antiguitat, amb un màxim de 22 mesos. Paral·lelament, els treballadors han retirat totes les demandes col·lectives presentades a l'Audiència Nacional i altres accions judicials en curs.

TEPSA ha destacat que ara comença una "nova etapa" centrada en optimitzar les seves estructures després de les millores tecnològiques implantades els darrers anys.

L'empresa, dedicada a la recepció, emmagatzematge i reexpedició de granels líquids, petrolífers, químics i biocarburants, va començar la seva activitat el 1964 amb un terminal a Barcelona, i actualment també té terminals a Tarragona, València i Bilbao.

Comentarios
Multimedia Diari