Manos Limpias vol il·legalitzar la CUP i aquesta respon mostrant el cul a l'estil 'Bravehart'

Junt a la imatge, la formació independentista ha escrit "Hola Manos Limpias" i "No tenim por", a més d'un 'emoticon' amb un somriure sorneguer

19 mayo 2017 21:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 El sindicat ultradretà Manos Limpias ha iniciat un procés penal davant la justícia perquè il·legalitzi les CUP, per considerar que la formació independentista és una organització "criminal", segons ha anunciat el seu secretari general, Miguel Bernad, que ha ampliat la querella contra Artur Mas.  

El secretari general de Manos Limpias, que exerceix l'acusació popular en la causa oberta per la querella del 9N, ha acudit avui a les portes del Palau de Justícia de Barcelona, on el president de la Generalitat, Artur Mas, ha declarat com a imputat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Entre crits de "Manos limpias, feixistes espanyols" dels manifestants congregats a les portes del TSJC, Bernad ha assegurat que el seu sindicat ha promogut accions legals perquè es declari il·legal la CUP. "Això no és un procés polític sinó penal, dir que això és un procés polític em recorda el període etarra", ha mantingut. 

La CUP ensenya el cul 

Davant l'anunci de Manos Limpias, la resposta de la CUP no s'ha fet esperar i ha publicat un fotograma que apareix en la pel·lícula "Braveheard" en què els soldats escocesos ensenyen el cul a les tropes angleses.

Junt a la imatge en la qual es veu l'exèrcit escocès capitanejat per William Wallace aixecant-se les típiques faldilles de quadres, la CUP ha escrit "Hola Manos Limpias" i "No tenim por", a més d'un 'emoticon' amb un somriure sorneguer.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari