Premiats quatre restaurants del Tarragonès per potenciar el pa artesà

Almosta, Mas Folch, Quattros Café i Cal Joan reben el guardó del Gremi de Forners

19 mayo 2017 20:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Gremi comarcal d’Artesans Forners de Tarragona, amb 532 anys d’existència, vol donar un nou impuls al sector i potenciar el consum d’aquest producte de primera necessitat.

Per aquesta raó, el nou president del Gremi, Jordi Andreu, ha volgut premiar els restaurants que des de fa temps abanderen aquesta iniciativa de promoure i incrementar el pa artesà a la societat.

Els socis del gremi es van reunir setmanes enrera per avaluar quins restaurants de la comarca consumien més pa artesà i els quatre primers es va decidir donar-los-hi un reconeixement. D’aquesta manera Almosta, Mas Folch, Quattros Café i Cal Joan van rebre ahir de mans del president i de la regidora de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, una petita estatueta simbòlica com a mostra de la seva fidelitat al pa artesà.

Bernardo Ríos (Almosta), David i Dani Aixalà (Mas Folch), Hortensio Hebles (Quattros Café) i Joan i Esther Cabo (Cal Joan) van agrair el reconeixement i van brindar en cava per aquesta iniciativa, que té intenció de continuar cada any.

Jordi Andreu explicava que «Enguany el varem que hem fet servir era el consum i les varietats de pa que consumien en aquests establiments. Potser l’any vinent canviem el motiu». Tots els establiments que consumeixen pa artesà tenen una etiqueta que ho acredita. 

Comentarios
Multimedia Diari