Restaurant Denver, cuina marinera fresca i de molta qualitat

Aquest negoci celebra els 5 anys de vida a la vila de Cambrils. Ubicats fora de primera línia de costa, elaboren plats amb productes de la Llotja cambrilenca

19 mayo 2017 21:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El restaurant Denver va néixer amb la intenció de ser una evolució de la guingueta de platja que duu el mateix nom. Ara fa 5 anys, en Llorenç Blasco i la seva dona van decidir fer una inversió i una aposta de futur i van obrir aquest nou establiment. Sabien el que volien: crear un restaurant de qualitat, especialitzat en la cuina marinera pròpia de Cambrils.

Situats fora de la primera lí- nia de costa, en aquest establiment s’hi respira un aire familiar i és que en Llorenç ha fet d’aquest restaurant allò que volien: un espai on fer la feina que els agrada i compaginar-la amb la seva vida personal.

La seva cuina barreja els plats tradicionals, basant-se en l’estil que han seguit durant més de 20 anys a la parada de la platja, amb una cuina d’autor més moderna. Es tracta de plats més elaborats, amb tècniques com l’aire, l’escuma o la gelificació. Un exemple poden ser el fals caneló de bolets amb foie o un coulant de ceps. «El que volem és sorprendre», assegura Llorenç Blasco. La sorpresa es troba en l’àmplia gamma de menús. Disposen de menú diari, que per 20 euros inclou un primer plat, un segon, postres i beguda.

D’altra banda, tenen 6 menús de caps de setmana i el de temporada, que oscil·len entre els 26 i els 35 euros. També són especialistes en arrossos, elaborats amb tot tipus d’ingredients, com ara l’arròs d’anguila amb ortiga.

A la seva cuina, treballen, sobretot, amb productes de temporada i d’aquí la constant variació de la seva oferta. A més, tenen una varietat de peix i marisc poc habitual en els restaurants de la zona, que és un atractiu pels amants de la cuina marinera.

Tenen un menú diari, 6 menús de caps de setmana i un menú de temporada

Entre els seus plats destaquen el sard o el negret, aliments sempre de la millor qualitat i frescor, tots de la Llotja de Cambrils. «El que volem és competir amb nosaltres mateixos, millorar i superar-nos cada dia", afirma Blasco.

El local de Restaurant Denver es tracta d'un espai reduït, íntim. En cas de celebracions treballa en grups reduïts per oferir la màxima comoditat als clients. Tots els seus plats s'elaboren a la cuina, des dels entrants a la rebosteria, tot artesana.

Amb poc temps de recorregut en el món de la restauració, el local ja s’ha convertit en un referent per als apassionats de la cuina marinera.

 

Comentarios
Multimedia Diari