Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

4 ingressats i 893 ferits ferits en les càrregues de la Guàrdia Civil i la policia espanyola

Dos dels afectats continuen en estat greu però estables

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Samur atenent un manifestant ferit per les càrregues, l'1 d'octubre de 2017

El Samur atenent un manifestant ferit per les càrregues, l'1 d'octubre de 2017

El número de ferits per les càrregues de la Guàrdia Civil i la policia espanyola durant la jornada del referèndum de l'1 d'octubre s'ha elevat a 893, segons han informat el Departament de Salut. Es tracta de persones que van requerir assistència sanitària per part dels professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els centres d'atenció continuada i els hospitals. En aquests moments, quatre dels ferits estan ingressats. D'aquests, dos continuen en estat greu però estables a l'Hospital de Sant Pau i al Vall d'Hebron. Es tracta del ferit a un ull per una pilota de goma i d'un home d'uns 70 anys que va patir un infart a Lleida en el moment que la policia espanyola va entrar en un col·legi electoral.

A més, dos altres ferits estan ingressats en estat de menor gravetat a l'Hospital de Calella i a l'Hospital de Manresa.

Per regions sanitàries, 384 dels ferits corresponen a la Regió Sanitària de Barcelona. D'aquests, 302 són de la capital catalana, 51 de la regió metropolitana nord i 31 de la sud. 250 ferits corresponen a la regió sanitària de les comarques gironines, 11 a la de Lleida, 58 a la de les Terres de l'Ebre, 47 a la de les comarques centrals, 42 a la del Camp de Tarragona i 1 a la de l'Alt Pirineu i Aran.

Temas

Comentarios

Lea También