Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Almenys 540 empreses han abandonat Catalunya des del referèndum de l'1-O

En sentit contrari, des del 2 d'octubre han traslladat el seu domicili social a Catalunya 22 empreses, cosa que deixa un saldo negatiu de 518

Diari de Tarragona

Whatsapp
Banc Sabadell fue una de las primeras grandes empresas de Catalunya en anunciar el traslado de su sede social

Banc Sabadell fue una de las primeras grandes empresas de Catalunya en anunciar el traslado de su sede social

Almenys 540 empreses han deixat Catalunya i s'han traslladat a d'altres punts d'Espanya des del referèndum il·legal del passat 1 d'octubre, la majoria -533 societats- entre els dies 9 i 11, segons dades del Col·legi de Registradors d'Espanya.
El nombre pot ser superior perquè la xifra de l'11 d'octubre, l'últim dia disponible, inclou dades de Barcelona, Girona i Tarragona, però no de Lleida.

En sentit contrari, des del 2 d'octubre han traslladat el seu domicili social a Catalunya 22 empreses, cosa que deixa un saldo negatiu de 518.

El major nombre de sortides -212 empreses- es va produir el dia 9 d'octubre, jornada prèvia a la sessió del parlament català en la qual s'esperava la declaració d'independència.

El 10 d'octubre es van registrar 177 trasllats de seu, mentre que l'11 d'octubre es van comptabilitzar 144, encara que per a aquell dia només hi ha dades de Barcelona i Girona.

En els dies previs, els canvis de seu van ser molt reduïts: un trasllat el 3 d'octubre; dos, el 5 d'octubre; i quatre, el 6 d'octubre.

La immensa majoria de les companyies que han abandonat Catalunya, 501 de 540, tenia la seva seu social a Barcelona, segons les dades del Col·legi de Registradors

Temas

Comentarios

Lea También