Andreu Buenafuente i Gemma Nierga, nous col·laboradors de Catalunya Ràdio

Mònica Terribas seguirà al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio, que aquesta temporada «centrarà la seva mirada en el màxim desafiament de la política catalana des de la recuperació de la democràcia: exercir el dret d’autodeterminació»

26 agosto 2017 14:45 | Actualizado a 26 agosto 2017 14:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Andreu Buenafuente i Gemma Nierga han fitxat pel programa El Suplement de Catalunya Ràdio, segons van informar ahir els responsables de l’emissora autonòmica durant la presentació de la temporada 2017-2018. Després de 30 anys a la Cadena Ser, Gemma Nierga disposarà d’un espai al programa que presenta Ricard Ustrell els caps de setmana al matí, on podrà «explicar històries que no tenim prou temps d’escoltar entre setmana», segons Catalunya Ràdio. Andreu Buenafuente, per la seva part, oferirà als oients «la seva mirada quotidiana de la vida», dins d’un programa que també compta amb les col·laboracions d’Anna Guitart, Antoni Bassas, Joan Ollé i Lluís Gavaldà, entre d’altres.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va presentar ahir la nova programació a l’estudi 1, que «s’ha transformat de dalt a baix».

Mònica Terribas seguirà al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio, que aquesta temporada «centrarà la seva mirada en el màxim desafiament de la política catalana des de la recuperació de la democràcia: exercir el dret d’autodeterminació», segons va dir l’emissora en un comunicat.

Comentarios
Multimedia Diari