Arran penja una pancarta contra el turisme en un bus

Al cartell es llegia «Parem la massificació turística als Països Catalans». L’acció rep crítiques dels polítics
 

10 julio 2018 10:06 | Actualizado a 10 julio 2018 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos membres de l’organització juvenil Arran van irrompre ahir en un bus turístic de Barcelona i van penjar un cartell amb el missatge ‘Parem la massificació turística als Països Catalans’ quan el bus estava detingut a la parada Port Olímpic.

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, va qualificar «d’iniciativa simbòlica» l’acció dels dos membres de l’organització: «És una de les tantes que es produeix a Barcelona. Hem d’impulsar un debat sobre el model turístic de la ciutat».

No obstant això, el portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, va qualificar d’«inadmissible» l’acció i va advertir que aquestes accions «no només no porten enlloc, sinó que són contraproduents» i demanar als impulsors que reflexionin sobre els actes.   

El líder del PSC, Jaume Callboni, va exigir una resposta «clara i contundent» del Govern d’Ada Colau. A més, va criticar Pisarello per descriure l’acció com un acte simbòlic, ja que considera que no s’ha de minimitzar.

Per la seva part, el líder del PP, Alberto Fernández, va demanar també al Govern d’Ada Colau que actuï judicialment contra els atacs.

Comentarios
Multimedia Diari