Colpeja la seva parella per mossegar-li el penis en obligar-la a fer-li una fel·lació i s'enfronta a 11 anys de presó

L'Audiència de Girona suspèn el judici perquè la víctima no ha comparegut

15 noviembre 2017 11:16 | Actualizado a 15 noviembre 2017 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fiscalia demana 11 anys de presó per a un acusat d'obligar la parella a fer-li una fel·lació i propinar-li cops de puny al cap quan li va "atrapar" el penis amb les dents. El cas que aquest dilluns havia d'arribar a judici a l'Audiència de Girona es remunta al 23 de febrer del 2016. Segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, acusat i víctima eren parella des de feia nou anys i vivien plegats a Girona. Cap a les dues de la tarda, el processat li va dir a la dona que "li xuclés" el penis. Quan la dona s'hi va negar, "la va subjectar pel cap amb força i li va introduir el penis a la boca". Aleshores, continua relatant el fiscal, la víctima "va tancar les dents atrapant-li el penis". El sospitós li va propinar tres cops de puny al cap, la va insultar i la va empènyer. Unes hores més tard, a les vuit del vespre, la va tornar a colpejar davant dels fills menors d'edat. L'acusen d'un delicte de violació i un altre de maltractament amb una agreujant de parentiu. La defensa demana l'absolució.

El cas havia d'arribar a judici aquest dilluns a la secció quarta de l'Audiència de Girona però s'ha suspès perquè la víctima no ha comparegut i sol·licita declarar per videoconferència. 

Segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, acusat i víctima eren parella des de feia nou anys i tenien dos fills en comú. Vivien plegats a Girona, juntament amb un tercer fill de la dona. Tots ells eren menors d'edat. 

El processat es va apropar a la víctima que estava asseguda en una cadira a la cuina, es va abaixar els pantalons, li va ensenyar el penis i li va dir que li "xuclés"

Cap a les dues de la tarda del 23 de febrer del 2016, relata el fiscal, el processat es va apropar a la víctima que estava asseguda en una cadira a la cuina, es va abaixar els pantalons, li va ensenyar el penis i li va dir que li "xuclés". Quan la dona s'hi va negar, la va subjectar amb força pel cap i li va introduir el membre a la boca per la força. 

Aleshores, la víctima va "tancar les dents atrapant-li el penis". Llavors, l'acusat li va propinar tres cops de puny al cap fins que la dona va deixar de fer força i la va insultar dient-li "puta", exposa la fiscalia. Seguidament, el processat la va agafar pel coll i la va empènyer.

Hores més tard, a les vuit del vespre, la va tornar a agredir. "En presència dels menors, el processat li va propinar diversos cops amb les mans els punys al cap", descriu el fiscal. 

Com a conseqüència dels cops, la víctima va patir cefalea en ambdós parietals amb vòmits. Segons recull l'escrit, per curar-se va necessitar assistència mèdica i tres dies (un d'ells de caràcter impeditiu). 

El fiscal demana una pena de 10 anys de presó per un delicte de violació amb una circumstància agreujant de parentiu i 1 any per maltractament en l'àmbit de la violència domèstica. No sol·licita cap indemnització perquè la dona va renunciar-hi. La defensa, per contra, nega els fets i demana l'absolució.

Comentarios
Multimedia Diari