Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Colpeja la seva parella per mossegar-li el penis en obligar-la a fer-li una fel·lació i s'enfronta a 11 anys de presó

L'Audiència de Girona suspèn el judici perquè la víctima no ha comparegut

Diari de Tarragona

Whatsapp

La fiscalia demana 11 anys de presó per a un acusat d'obligar la parella a fer-li una fel·lació i propinar-li cops de puny al cap quan li va "atrapar" el penis amb les dents. El cas que aquest dilluns havia d'arribar a judici a l'Audiència de Girona es remunta al 23 de febrer del 2016. Segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, acusat i víctima eren parella des de feia nou anys i vivien plegats a Girona. Cap a les dues de la tarda, el processat li va dir a la dona que "li xuclés" el penis. Quan la dona s'hi va negar, "la va subjectar pel cap amb força i li va introduir el penis a la boca". Aleshores, continua relatant el fiscal, la víctima "va tancar les dents atrapant-li el penis". El sospitós li va propinar tres cops de puny al cap, la va insultar i la va empènyer. Unes hores més tard, a les vuit del vespre, la va tornar a colpejar davant dels fills menors d'edat. L'acusen d'un delicte de violació i un altre de maltractament amb una agreujant de parentiu. La defensa demana l'absolució.

El cas havia d'arribar a judici aquest dilluns a la secció quarta de l'Audiència de Girona però s'ha suspès perquè la víctima no ha comparegut i sol·licita declarar per videoconferència. 

Segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, acusat i víctima eren parella des de feia nou anys i tenien dos fills en comú. Vivien plegats a Girona, juntament amb un tercer fill de la dona. Tots ells eren menors d'edat. 

El processat es va apropar a la víctima que estava asseguda en una cadira a la cuina, es va abaixar els pantalons, li va ensenyar el penis i li va dir que li "xuclés"

Cap a les dues de la tarda del 23 de febrer del 2016, relata el fiscal, el processat es va apropar a la víctima que estava asseguda en una cadira a la cuina, es va abaixar els pantalons, li va ensenyar el penis i li va dir que li "xuclés". Quan la dona s'hi va negar, la va subjectar amb força pel cap i li va introduir el membre a la boca per la força. 

Aleshores, la víctima va "tancar les dents atrapant-li el penis". Llavors, l'acusat li va propinar tres cops de puny al cap fins que la dona va deixar de fer força i la va insultar dient-li "puta", exposa la fiscalia. Seguidament, el processat la va agafar pel coll i la va empènyer.

Hores més tard, a les vuit del vespre, la va tornar a agredir. "En presència dels menors, el processat li va propinar diversos cops amb les mans els punys al cap", descriu el fiscal. 

Com a conseqüència dels cops, la víctima va patir cefalea en ambdós parietals amb vòmits. Segons recull l'escrit, per curar-se va necessitar assistència mèdica i tres dies (un d'ells de caràcter impeditiu). 

El fiscal demana una pena de 10 anys de presó per un delicte de violació amb una circumstància agreujant de parentiu i 1 any per maltractament en l'àmbit de la violència domèstica. No sol·licita cap indemnització perquè la dona va renunciar-hi. La defensa, per contra, nega els fets i demana l'absolució.

Temas

Comentarios

Lea También