Demi Lovato actuarà a Barcelona

La cantant arribarà a Barcelona el 21 de juny per presentar el seu tour 'Tell Me You Love Me World TOUR'

12 febrero 2018 11:29 | Actualizado a 12 febrero 2018 11:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Demi Lovato, artista nord-americà multiplatí, ha anunciat avui que actuarà a Barcelona i Madrid els dies 21 i 22 de juny, respectivament, amb motiu del seu tour europeu "Tell Me You Love Me World Tour".

La gira, formada per 14 concerts que passaran per les principals ciutats europees, començarà el 28 de maig a Anvers (Bèlgica) i acabarà el 27 de juny a Bolonya (Itàlia), ha confirmat l'organització en una nota de premsa.

Demi Lovato (Albuquerque/EUA, 1992) s'ha situat al capdamunt de les llistes mundials gràcies al seu single "Sorry not Sorry", amb més de 500 milions de reproduccions en plataformes de streaming, i actualment figura com doble platí i número 1 a Espanya al costat de Luis Fonsi amb el tema "Échame la culpa".

També l'artista acumula ja 13 milions de reproduccions del documental "Simply Complicated", que tracta el seu passat tumultuós i la seva lluita personal amb les drogues i que es va llançar seguint a la publicació del seu últim àlbum d'estudi, "Tell Me You Love" (2017).

Les entrades, a un preu de 50 euros més despeses, estaran disponibles des del pròxim 15 de febrer a les 10.00 hores en la prevenda exclusiva de Live Nation o des del dia 16 a les 10.00 hores en els punts de venda oficials vinculats a aquesta promotora.

Comentarios
Multimedia Diari