El Temps a Tarragona: Cel serè i augment de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 8 d'abril

07 abril 2020 18:07 | Actualizado a 07 abril 2020 18:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Durant la matinada i a l'inici del matí la nuvolositat minvarà arreu i la resta de la jornada el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí creuran alguns intervals de núvols que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat. Independentment, durant les hores centrals del dia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu i especialment del vessant nord de la serralada, on localment quedarà molt ennuvolat. A més, als dos extrems del litoral hi haurà núvols baixos fins a mig matí i de nou a partir del vespre.

Precipitació

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats dispersos al Pirineu i Prepirineu, sobretot al vessant nord del Pirineu, on localment podran anar acompanyats de tempesta. Acumularan quantitats minses o localment poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.400 metres.

Temperatura

Temperatura mínima en descens lleuger i localment moderat; rondarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu i al Prepirineu, puntualment més alta al vessant nord de la serralada, entre 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral central i sud i a les Terres de l'Ebre, i entre 4 i 9 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà lleugerament o moderada i arribarà a valors de 14 a 19 ºC al Pirineu i de 16 a 21 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona. Malgrat això, de matinada i a l'inici del matí hi haurà boirina o algun banc de boira local a valls i fondalades de l'interior del territori. A més, al litoral sud i nord també hi haurà boirina i algun banc de boira fins a primera hora del matí i novament a la nit.

Vent 

Vent fluix i de direcció variable fins a l'inici del matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral central. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud.

Comentarios
Multimedia Diari