El jutjat número 13 processa 30 investigats per malversació, desobediència, falsedat, revelació de secrets i prevaricació

Descarta els delictes de rebel·lió i sedició i aixeca la imputació a 15 persones, entre elles Santi Vidal i Viver i Pi-Sunyer

09 abril 2019 08:42 | Actualizado a 09 abril 2019 08:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jutjat número 13 de Barcelona ha conclòs la instrucció del cas i ha acordat processar 30 investigats pels delictes de malversació de fons públics, desobediència, falsedat documental, revelació de secrets i prevaricació.

La magistrada Alejandra Gil, que va substituir Juan Antonio Ramírez Sunyer per la seva mort, ha descartat els delictes de rebel·lió i sedició. A més, ha aixecat la imputació a quinze persones, entre elles Santi Vidal i Carles Viver i Pi-Sunyer.

També ha imposat una fiança solidària de gairebé 6 MEUR als 17 processats per malversació. Entre els ells hi ha Antoni Molons, llavors secretari de Difusió i Atenció Ciutadana; Joaquim Nin, ex-secretari general de Presidència; Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Família; Amadeu Altafaj, exdirector de la representació de la Generalitat davant la UE, i Albert Royo, exsecretari general del Diplocat.

Comentarios
Multimedia Diari