El jutjat número 13 processa 30 investigats per malversació, desobediència, falsedat, revelació de secrets i prevaricació

Descarta els delictes de rebel·lió i sedició i aixeca la imputació a 15 persones, entre elles Santi Vidal i Viver i Pi-Sunyer

ACN

Whatsapp
El jutjat número 13 de Barcelona ha conclòs la instrucció del cas.

El jutjat número 13 de Barcelona ha conclòs la instrucció del cas.

El jutjat número 13 de Barcelona ha conclòs la instrucció del cas i ha acordat processar 30 investigats pels delictes de malversació de fons públics, desobediència, falsedat documental, revelació de secrets i prevaricació.

La magistrada Alejandra Gil, que va substituir Juan Antonio Ramírez Sunyer per la seva mort, ha descartat els delictes de rebel·lió i sedició. A més, ha aixecat la imputació a quinze persones, entre elles Santi Vidal i Carles Viver i Pi-Sunyer.

També ha imposat una fiança solidària de gairebé 6 MEUR als 17 processats per malversació. Entre els ells hi ha Antoni Molons, llavors secretari de Difusió i Atenció Ciutadana; Joaquim Nin, ex-secretari general de Presidència; Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Família; Amadeu Altafaj, exdirector de la representació de la Generalitat davant la UE, i Albert Royo, exsecretari general del Diplocat.

Temas

Comentarios

Lea También