Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El nou cap de Mossos manté intacta l'estructura i demana als seus agents "lleialtat"

López informa als seus agents que ha estat designat màxim responsable operatiu del cos pel Ministeri de l'Interior, després d'aplicar-se l'article 155 de la Constitució a Catalunya

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia facilitada por el Ministerio del Interior del ministro Juan Ignacio Zoido,iz, junto al Comisario Superior de Coordinación Territorial de los Mossos d'Esquadra, Ferrán López

Fotografia facilitada por el Ministerio del Interior del ministro Juan Ignacio Zoido,iz, junto al Comisario Superior de Coordinación Territorial de los Mossos d'Esquadra, Ferrán López

El nou comissari cap dels Mossos d'Esquadra, Ferran López, ha dit aquest dissabte en un comunicat a tots els agents del cos que manté intacta l'estructura i els ha demanat que continuïn treballant "amb la mateixa professionalitat i lleialtat". 

En un comunicat intern, al que ha tingut accés Europa Press, López informa als seus agents que ha estat designat màxim responsable operatiu del cos pel Ministeri de l'Interior, després d'aplicar-se l'article 155 de la Constitució a Catalunya. 

En aquesta breu carta, López afirma que assumeix amb responsabilitat aquest encàrrec: "Us demano que continueu treballant amb la mateixa professionalitat i lleialtat que heu demostrat en tot moment"

Així mateix, els comunica que mantindrà "intacta l'actual estructura de comandament i el normal funcionament del cos". 

López assumeix el càrrec en substitució del fins ara major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, que en la seva carta de comiat ha demanat als agents precisament "lleialtat i comprensió" amb els nous comandaments. 

El nou cap de Mossos era fins ara el comissari encarregat de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, estant just per sota de Trapero en l'escalafó al costat del comissari superior de Coordinació Central, Joan Carles Molinero. 

Temas

Comentarios

Lea También