El tribunal envia a presó provisional Fèlix Millet i Jordi Montull

 Se'ls trasllada aquest dilluns a Brians I, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) 

05 febrero 2018 16:13 | Actualizado a 06 febrero 2018 19:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El tribunal de la Secció Desena de l'Audiència de Barcelona, que va enjudiciar el cas Palau, ha acceptat aquest dilluns la petició de la Fiscalia Anticorrupció d'enviar a presó provisional l'expresident de l'entitat musical Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull. 

Segons han informat fonts judicials, l'ingrés serà immediat i seran conduïts des del Palau de Justícia, on se'ls ha comunicat la decisió, fins a la presó de Brians I, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). 

Després de comunicar-los la decisió, passades les 15 hores, els dos condemnats han estat traslladats als calabossos del Palau de Justícia pels Mossos d'Esquadra. 

Per a Gemma Montull s'ha acordat retirada de passaport, prohibició de sortir del país i compareixença cada mes

El tribunal, presidit per la magistrada Montserrat Comes, ha celebrat una vista aquest dilluns per abordar possibles mesures cautelars per a Millet, Montull, la seva filla Gemma i Daniel Osàcar, prèvies al fet que la condemna pel saqueig del Palau sigui ferm, i després de la vista els ha citat per comunicar-los la decisió. 

La Fiscalia va demanar aquest mateix dilluns l'ingrés a la presó provisional per a Millet i Jordi Montull durant la meitat del temps de condemna davant l'evident risc de fugida; i compareixences periòdiques per a Gemma Montull i Daniel Osàcar. 

Les defenses ho van rebutjar, al·legant que sempre han respost davant la justícia, a més de l'estat de salut i edat dels tres homes.

OSÀCAR I GEMMA MONTULL 
Per a l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, el tribunal ha acceptat la petició de la Fiscalia de retirar-li el passaport, prohibir-li sortir del país i que es personi una vegada al mes al jutjat --el fiscal demanava cada 10 dies--. 

I per a Gemma Montull s'ha acordat retirada de passaport, prohibició de sortir del país i compareixença cada mes, una mesura cautelar que ja tenia abans del judici. 

Comentarios
Multimedia Diari