El turista mort en caure-li la pedra d'una església és un empresari català

És una de les esglésies franciscanes més importants d'Itàlia i, al seu interior, alberga les tombes de personalitats com Miquel Angel o Galileu Galilei

19 octubre 2017 18:39 | Actualizado a 01 noviembre 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El turista que ha mort avui a Florència, al nord d'Itàlia, després de caure-li una pedra de la part superior d'una de les naus de la basílica de la Santa Croce és Daniel Testor Schnell, de 52 anys i procedent de Barcelona, han confirmat a Efe fonts de la Policia.

La Policia de Florència ha explicat que l'home es trobava a la ciutat italiana de visita amb la seva dona, qui en el moment del succés estava al costat del seu marit a l'interior de l'església i que ara està sent atesa pels serveis d'assistència municipals.
El Ministeri espanyol d'Exteriors ha ofert assistència consular a la família.

Fonts diplomàtiques han informat que la cònsol honorària María Ángeles Velloso s'encarregarà d'atendre la família i oferir l'assistència necessària i oportuna.

El succés ha ocorregut a les 14.30 hora local (12.30 GMT), quan una pedra ha caigut sobre l'home des d'una altura de 30 metres.

El ministre de Cultura d'Itàlia, Dario Franceschini, ha assegurat avui als mitjans des de Nova York que s'obrirà una investigació per aclarir el que ha passat i determinar possibles responsabilitats.

La basílica de la Santa Croce, que estarà tancada fins demà, està situada a la plaça homònima de Florència.

És una de les esglésies franciscanes més importants d'Itàlia i, al seu interior, alberga les tombes de personalitats com Miquel Angel o Galileu Galilei. 

Comentarios
Multimedia Diari