Els inscrits a la manifestació s'apropen al mig milió de persones

En un comunicat aquest dilluns, l'organització ha detallat que ja s'han omplert tots els trams que formaran una creu entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó

11 septiembre 2017 14:41 | Actualizado a 11 septiembre 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les inscripcions a la manifestació d'aquesta Diada han superat les 450.000 persones i s'espera que en les properes hores aquesta xifra creixi fins a arribar al mig milió d'inscrits, segons ha informat l'ANC poques hores abans que arrenqui la 'Diada del Si'. 

En un comunicat aquest dilluns, l'organització ha detallat que ja s'han omplert tots els trams que formaran una creu entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó, per la qual cosa s'ha habilitat un 'tram 0' perquè puguin continuar les inscripcions. 

Així mateix, més 1.800 autocars arribaran a la capital catalana per a la mobilització i l'ANC ha assegurat que s'han venut gairebé 300.000 samarretes, una xifra rècord que ha fet que estiguin tècnicament esgotades. 

També ha augmentat la xifra de mitjans acreditats, que abans de la Diada eren 800, però durant aquest dilluns han arribat a 840 mitjans de comunicació, dels quals 150 són internacionals. 

L'edició de la manifestació d'aquest any comptarà amb la intervenció de personalitats internacionals com els dos activistes pels drets humans i Premis Nobel de la Paz Ahmed Galai i Adolfo Pérez Esquivel. 

Comentarios
Multimedia Diari