Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

França assegura que una declaració unilateral d'independència de Catalunya "no seria reconeguda"

"La primera conseqüència seria automàticament la sortida de la Unió Europea", ha afegit

Diari de Tarragona

Whatsapp

La secretària d'Estat d'Assumptes Europeus de França, Nathalie Loiseau, ha advertit aquest dilluns que si hi hagués una declaració unilateral d'independència a Catalunya "no seria reconeguda", al mateix temps que ha deixat clar que la primera conseqüència d'una independència seria "automàticament la sortida de la Unió Europea". 

"Si hi hagués una declaració d'independència seria unilateral i no seria reconeguda", ha assegurat la secretària d'Estat gal·la, en una entrevista concedida a la cadena de televisió francesa CNews. "La primera conseqüència seria automàticament la sortida de la Unió Europea", ha afegit. 

Loiseau ha assegurat que Catalunya viu una "crisi" que es pot superar mitjançant el "diàleg de totes les forces polítiques" i ha subratllat el suport del seu Govern a l'Executiu espanyol: "Som socis i aliats d'Espanya. Espanya és una gran democràcia", ha afirmat. 

Temas

Comentarios

Lea También