Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Hisenda envia un requeriment contra l'oferta pública de 500 noves places de Mossos

La convocatòria s'ha de fer pel juny i la Generalitat afirma que la tirarà endavant tal com la tenia prevista

ACN

Whatsapp
Els agents deixen la seva gorra d'aspirants i agafen la seva de mossos. Foto: Guillem Sanchez

Els agents deixen la seva gorra d'aspirants i agafen la seva de mossos. Foto: Guillem Sanchez

El Ministeri d'Hisenda ha enviat aquest dijous un requeriment previ a Governació per l'oferta pública de 500 noves places de Mossos d'Esquadra. La Generalitat va anunciar fa mesos que es convocarien aquestes 500 places al cos de la policia catalana, i la setmana passada el conseller Jané va dir que seria pel juny. Al requeriment l'Estat diu que a partir de la llei de pressupostària i de la taxa de reposició no es poden convocar 500 places, sinó que en tocarien unes 50.

Els serveis jurídics del Govern han estudiat el requeriment i des d'Interior expliquen que estan tranquils perquè creuen que tenen prou raonaments per tirar endavant la convocatòria tal com la tenien prevista. Les mateixes fonts afirmen que les 500 places noves als Mossos són necessàries i opinen que es tracta d'una prioritat per a la seguretat de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También