L'ANC crida a concentrar-se al Parlament divendres per 'l'arribada de la República'

"Esperem molta, molta gent per l'arribada de la República", conclou el missatge davant la possibilitat que es reactivi la independència en la segona jornada del ple

25 octubre 2017 11:04 | Actualizado a 25 octubre 2017 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'ANC ha instat a concentrar-se davant el Parlament aquest divendres a partir de les 12 hores per celebrar "l'arribada de la República", coincidint amb la celebració d'un ple monogràfic per respondre a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. 

La convocatòria s'està fent arribar als associats via missatges telefònics i xarxes socials, en els quals s'avisa que "el dia serà transcendental" i es demana anar al Parlament. 

"Esperem molta, molta gent per l'arribada de la República", conclou el missatge davant la possibilitat que es reactivi la independència en la segona jornada del ple, que comença aquest dijous.

L'entitat també va convocar la ciutadania davant el Parlament per al ple en el qual el president Carles Puigdemont va assumir que havia de declarar la independència però va demanar suspendre els seus efectes. 

Llavors la mobilització es va haver de traslladar al passeig Lluís Companys perquè la Cambra es va blindar per raons de seguretat, tancant-se l'accés al parc de la Ciutadella

Comentarios
Multimedia Diari