Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ANC denuncia que li han tornat a bloquejar el web i anuncia que aviat publicarà nou domini

Dilluns la Guàrdia Civil ja li havia tancat el domini original, i l'entitat denunciava que ho havia fet sense notificació prèvia

 

ACN

Whatsapp

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha denunciat a través de Twitter que li han tornat a bloquejar el web. El dilluns ja li havien bloquejat, i l'entitat va acusar la Guàrdia Civil d'haver-ho fet sense notificació prèvia. L'endemà va obrir-ne un de nou a l'adreça assemblea.eu, que és el que avui li han tornat a tancar. En el mateix missatge de Twitter l'ANC ha anunciat que aviat publicarà un nou domini. Dilluns, el cap de comunicació de l'entitat, Adrià Alsina, piulava: "Ja hi som. A Espanya la Guàrdia Civil ja pot tancar el web d'una entitat privada legal sense notificació prèvia. Hola, dictadura". Alsina acompanyava la piulada amb una captura de pantalla del web clausurat amb el logotip de la Guàrdia Civil i la llegenda "Este dominio ha sido intervenido y se encuentra a disposición de la Autoridad Judicial".

Temas

Comentarios

Lea También