Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CEOE rebutja la 'decisió il·legal' del Parlament

La patronal espanyola defensa les mesures que adopti el govern estatal per "restablir la legalitat".

ACN

Whatsapp
Juan Rossell, president de la CEOE.

Juan Rossell, president de la CEOE.

La Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) ha rebutjat "amb rotunditat" la "decisió il·legal" del Parlament de proclamar la independència de Catalunya, "que suposa una gravíssima ruptura de la legalitat".

En un comunicat, la patronal espanyola considera que amb la declaració d'independència "s'aprofundeix en la fractura social a Catalunya i es crea una situació que pot portar conseqüències molt greus per a tota la ciutadania, tant en els àmbits socials com en els econòmics" i també considera que aquesta situació "pot afectar negativament" la confiança del món empresarial i inversor a Catalunya i a la resta d'Espanya.

La CEOE defensa les mesures que adopti el govern espanyol perquè "es recuperi la legalitat institucional a Catalunya i es restableixi la normalitat democràtica".

La CEOE ha anunciat que convocarà la setmana vinent els seus òrgans de govern per analitzar la situació i fa una crida a la tranquil·litat a les empreses i als ciutadans "perquè l'estat de dret restaurarà la legalitat".

Temas

Comentarios

Lea También