Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La propietària de Cola Cao s'emportarà la seu social si es declara una DUI

Idilia Foods, l'empresa propietària també de la marca Nocilla, ha avisat que traslladaria la seva seu social  "amb la finalitat de mantenir la seguretat jurídica necessària per poder seguir treballant amb normalitat"

EFE

Whatsapp
Imatge promocional de Cola Cao Original. Foto: Cola Cao

Imatge promocional de Cola Cao Original. Foto: Cola Cao

Idilia Foods, l'empresa propietària de marques com Cola Cao i Nocilla, ha avisat avui que "davant una efectiva declaració unilateral d'independència" a Catalunya, traslladaria la seva seu social fora de Catalunya "amb la finalitat de mantenir la seguretat jurídica necessària per poder seguir treballant amb normalitat".

"Esperem no arribar a aquesta situació", assegura aquest grup alimentari, una de les dues empreses en les quals es va dividir Nutrexpa.
En un comunicat, Idilia Foods s'ha sumat també a la "crida efectuada des de les principals organitzacions empresarials perquè els responsables polítics solucionin aquesta situació amb la major urgència possible".

En la nota, aquesta companyia recorda que té la seva seu a Catalunya des de fa més de 70 anys, i que Cola Cao va néixer el 1946 i ha hagut de conviure amb "diferents etapes polítiques".

"En aquests més de 70 anys ni la companyia ni la família propietària s'han posicionat mai políticament, centrant la seva activitat a elaborar excel·lents productes per atendre la demanda dels consumidors", apunta Idilia Foods, controlada per la família Ferrero. 

Temas

Comentarios

Lea También