Milers de persones es manifesten pels fets de l'1 d'octubre al centre de Barcelona

'Self-determination is a human right', lema de la pancarta que obre la manifestació, que anirà de plaça Catalunya al Parlament

01 octubre 2018 17:00 | Actualizado a 06 octubre 2018 19:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Milers de persones es concentren aquest dilluns pels fets de l'1 d'octubre del 2017 amb una manifestació que transita pel centre de Barcelona. Es tracta d'una iniciativa de la Plataforma 1 d'octubre, que engloba diverses entitats de la societat civil, l'Assemblea Nacional Catalana entre elles. L'entitat ha convocat els manifestants a dos quarts de set de la tarda a Plaça Catalunya, amb la intenció de dur la reivindicació fins al davant del Parlament, al Parc de la Ciutadella.

La manifestació està encapçalada per una pancarta de grans dimensions en què es pot llegir 'Self-determination is a human right', així com per urnes del'1-O. L'itinerari dissenyat passa pel carrer Fontanella, la plaça Urquinaona, la Ronda Sant Pere i el passeig Lluís Companys, fins arribar al parc de la Ciutadella.

Està previst que un cop la manifestació arribi davant del Parlament, una representació formada per onze persones de municipis d'arreu de Catalunya portin a la cambra catalana el que els organitzadors anomenen el "mandat de l'1 d'octubre".

Comentarios
Multimedia Diari