Mor l'actor català Ernest Serrahima als 81 anys

Joier de formació i gran aficionat a la fotografia, va alternar en un principi aquesta professió amb l'ofici d'actor

07 abril 2018 17:03 | Actualizado a 09 abril 2018 08:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'actor català Ernest Serrahima, que va participar en sèries de televisió populars a Catalunya com Secrets de família, Nissaga de poder, Temps de Silenci i Ventdelplà, ha mort dissabte avui als 81 anys després d'una llarga malaltia, segons han informat fonts familiars.

Nascut a Barcelona el 1936, es va formar a l'Escola d'Art Dramàtic Adrià Gual i va treballar com a actor i director al teatre, el cinema, la televisió i al món del doblatge, entre d'altres disciplines.

A la televisió, va interpretar diversos papers en les sèries esmentades de TV3, mentre que en el cinema va participar el films com Homenots, Barcelona Connection, L'home ronyó o en Miss Dalí, de Ventura Pons, la seva última aparició.

Segons aquestes fonts familiars, últimament havia centrat la seva trajectòria professional en la direcció de muntatges operístics i de recitals de música i poesia.

Joier de formació i gran aficionat a la fotografia, va alternar en un principi aquesta professió amb l'ofici d'actor, i després ja es va bolcar plenament en la faceta artística.

Comentarios
Multimedia Diari