Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torra decreta dol oficial avui i demà a tot Catalunya per les víctimes del temporal Gloria

El Govern suspèn així les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal als edificis públics

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del president Torra, aquesta setmana a Terres de l'Ebre. FOTO:ACN

Imatge del president Torra, aquesta setmana a Terres de l'Ebre. FOTO:ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha signat i publicat aquest divendres al matí al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, (DOGC) un decret per declarar "dol a tot el territori de Catalunya" per als dies d'avui i demà dissabte, per les víctimes del darrer temporal.

Durant aquest període, "se suspendran les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències d ela Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya". Tal i com es diu. Al decret, Torra posa de manifest que "el temporal Gloria ha afectat a Catalunya" i per això el Govern de la Generalitat "vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes".

Fallece un pescador de Reus al ser arrastrado por una ola en L'Ametlla de Mar

Un pescador de 51 años de edad y vecino de Reus ha fallecido esta tarde de miércoles en Calafat, en L'Ametlla de Mar (Baix Ebre). El hombre habría sido golpeado por una ola y ha caído al mar en la zona de los edificios Sol Naixent, en la cala Calafetó.

Temas

Comentarios

Lea También