Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Constantí licita les obres de reforma del pavelló

L'actuació ha de començar aquest mes de gener i s'ha d'enllestir en tres mesos

Diari de Tarragona

Whatsapp
Exterior del pavelló poliesportiu municipal de Constantí.

Exterior del pavelló poliesportiu municipal de Constantí.

El dimarts 16 de gener es va signar a la sala de plens de l’Ajuntament de Constantí el contracte de licitació de les obres de reforma i millora del pavelló municipal.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, el regidor d’Esports, Fede Díaz, i Juan Soria Muñoz, en representació de l’empresa adjudicatària, Amtis 2013 SL.

El projecte inclou un seguit d’actuacions que s’emmarquen en les tasques d’adequació de l’equipament esportiu de cara a la celebració dels Jocs Mediterranis i suposarà la intervenció més important que s’ha fet a la instal·lació des que es va inaugurar l’any 2001.

Les obres tenen amb un import de 176. 113, 20 €uros (sense IVA).  La Diputació de Tarragona farà una aportació de 96.731,27 €uros i l’Ajuntament de Constantí n’aportarà la quantitat restant.

Es preveu que les obres comencin a finals d’aquest mes de gener  i tindran un termini d’execució aproximat de tres mesos.

Els treballs contemplen actuacions d’adequació de la sala de calderes actual per a instal·lar-hi uns serveis higiènics sanitaris, i la millora de la ventilació de la pista principal mitjançant la instal·lació d’uns sistemes de control i aturada dels actuals sistemes de ventilació, així com la instal·lació d’equips variadors de freqüència per tal d’ajustar el funcionament de les unitats de ventilació existents a les necessitats de qualitat de l’aire del Pavelló Poliesportiu. També es contempla la instal·lació de ventilació a la sala de cardio conforme a la normativa vigent.

El projecte preveu també la reforma de la coberta i la instal·lació de plaques solars per generar ACS (aigua calenta sanitària), i l’ampliació de les portes de sortida d’emergència existents per tal d’ampliar l’aforament de la pista poliesportiva en moments puntuals

Les obres comportaran també la instal·lació d’un generador de vapor per al bany turc de la planta baixa degut al desgast de l’equip actual, i la substitució del vas de jacuzzi existent per un de nou.

El projecte inclou també un annex amb diverses propostes de millora del Pavelló, en relació a la pintura de la instal·lació, l’electricitat i la serigrafia de la instal·lació.

Constantí és una de les 14 seus que acolliran competicions esportives dels Jocs Mediterranis, concretament en la modalitat d’halterofília.

Temas

  • Constantí
  • Juegos Mediterraneos

Comentarios

Lea También