Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

1.800 assistents al Parc de Reis de Torredembarra

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Parc de Reis de Torredembarra ha estat organitzat per la regidoria d'Esports.

El Parc de Reis de Torredembarra ha estat organitzat per la regidoria d'Esports.

Prop de 1.800 persones han assistit al Parc de Reis que ha organitzat la Regidoria d’Esport, els dies 2, 3 i 4 de gener, dirigit a totes les edats i on els més menuts i joves del municipi han pogut gaudir d'activitats com inflables, llits elàstics, tallers, aeris, acrobàcies, ludoteca i moltes sorpreses que han omplert d’activitat el Pavelló Sant Jordi durant els tres dies que ha durat el Parc.

El Regidor d’Esport, Raül Garcia, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats del Parc i ha volgut agrair, d’una banda al Club Atletisme Torredembarra, a l’Associació Dojo Zanshin Torredembarra, al Club Esportiu Rítmica Torredembarra i al Club Patinatge Torredembarra per la seva aportació al Parc amb monitors propis de les entitats, tots amb la titulació mínima requerida, a més de l’experiència de participar en edicions anteriors, així com a l’alumnat de l’Institut Torredembarra, que hi ha col·laborat fruit del conveni entre l’Institut i la Regidoria d’Esport.

Per finalitzar la jornada del darrer dia, el Club Fitkidance Torredembarra va oferir als més de 400 espectadors que es van aplegar a les graderies del Pavelló Sant Jordi, un espectacle musical.

Comentarios

Lea También