25 nous llocs de treball en un projecte d'area de servei a l'Hospitalet de l'Infant

L'Incasòl ven una parcel·la del polígon les Tàpies II a l'empresa Alas Estaciones de Servicio per 1,4 milions d'euros.

09 noviembre 2017 19:16 | Actualizado a 10 noviembre 2017 19:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Institut Català del Sòl, Incasòl, ha venut a l’empresa Alas Estaciones de Servicio, SL, la parcel·la número 1 del polígon industrial Tàpies II, al terme municipal Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant.

Els terrenys tenen una superfície de 29.866,53 metres quadrats amb un preu de venda d’1.403.726,91 euros.

La companyia preveu construir una àrea de servei que comptarà amb benzinera, botiga, zona de restauració, pàrquing vigilat 24 hores per a transport pesat i zona per a autocaravanes.

En total el projecte comptarà amb una inversió aproximada de 4 milions d’euros i crearà 25 llocs de treball nous. La finalització de les obres estan previstes entre el final del 2018 i el principi del 2019.

Alas Estaciones de Servicio, S.L. és una empresa dedicada a la venda de carburants i articles referents a l’automoció, rentats, distribució de carburants i altres serveis, i no forma part de cap gran multinacional petrolera.

És un grup de benzineres situades en la província de Tarragona i Saragossa, en fase d’expansió, volent ser referent dintre del sector en el territori.

El sector industrial de Tàpies II té una superfície total de 17 hectàrees i està situat al nord-oest de la carretera comarcal C-44, que enllaça l’Hospitalet de l’Infant amb Vandellòs, entre el traçat de l’autopista AP-7 i la seva sortida 38 i l’autovia A-7, sortida quilòmetre 1.129.

Comparteix l’accés amb el sector de les Tàpies I, situat a l’altra banda de la carretera C-44.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari