Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

A Roda de Berà, cap nen sense joguina

Creu Roja ha repartit dijous joguines entre les famílies rodenques més vulnerables.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Des de fa uns anys Creu Roja duu a terme aquesta campanya amb l’objectiu que cap infant es llevi el dia de Reis sense trobar una joguina.

Des de fa uns anys Creu Roja duu a terme aquesta campanya amb l’objectiu que cap infant es llevi el dia de Reis sense trobar una joguina.

Durant aquest matí Creu Roja, amb la col·laboració de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roda de Berà, ha repartit entre les famílies amb infants en situació de vulnerabilitat els lots de joguines que cada Nadal es preparen.

Des de fa uns anys Creu Roja duu a terme aquesta campanya amb l’objectiu que cap infant es llevi el dia de Reis sense trobar una joguina sota l’arbre de Nadal.

Al Punt de Distribució d’Aliments s’han lliurat 23 lots, per a un total de 39 nens i nenes. Els lots es preparen amb les joguines més idònies d’acord a les característiques, edat i sexe, de cada nen i nena.

Els articles provenen de les donacions però en la seva majoria de la compra per part de Creu Roja, gràcies a les donacions econòmiques que se’n fan.

Segons explicava Manuel Holgado, coordinador de Creu Roja del Baix Penedès, “les joguines que es lliuren han de ser noves i, amb preferència, educatives i no bèl·liques ni sexistes”. Acompanyant a Manuel Holgado hi ha estat l’alcalde Pere Virgili i la regidora Teresa Ferré.

Durant aquest Nadal a Catalunya 23.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat rebran més de 55.000 joguines gràcies a Creu Roja i a la col·laboració de més de 1.200 voluntaris i voluntàries, segons dades de l’entitat.

Temas

Comentarios

Lea También