Altafulla amplia l’oferta turística amb un hotel de quatre estrelles

May Altafulla Beach Botique Hotel té 68 habitacions i està pensat per acollir parelles

14 junio 2021 17:50 | Actualizado a 15 junio 2021 05:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La vila turística i marinera d’Altafulla està d’enhorabona, puix que veurà incrementada la seva oferta hotelera i de qualitat, amb la inauguració del May Altafulla Beach Botique Hotel, al barri marítim del municipi, a tocar del bucòlic passeig Botigues de Mar i a escassos metres de la platja natural.

Segons els promotors del nou establiment hoteler, la seva inauguració i explotació serà aquest mateix estiu. De fet, el procés constructiu (és un edifici de planta) es troba en una fase molt avançada per donar pas en breu als acabats i equipaments.

Cal posar l’accent en la innovadora categoria en la qual s’emmarca el futur hotel altafullenc. Es tracta dels catalogats Beach boutique, orientat bàsicament «al segment parelles, amb un servei i tractament molt personalitzat» subratlla el seu director, Jordi Ferré Alzúria, amb un clar objectiu: que l’hoste gaudeixi al màxim de l’entorn i el mar. Que el client «no només faci allò que en diem parada i fonda sinó que el segment que volem abastar pugui copsar experiències que van més enllà de la platja com la cultura, l’esport, la història i coneixement del territori», diu Ferré. Alhora, admet que no s’entendria aquest atractiu model hoteler sense l’excepcional entorn que l’envolta.

Aquamare Group

Així doncs, quan el sector de l’hoteleria i la restauració s’ha vist tan castigat per la pandèmia, la qual ha provocat fins i tot el tancament d’hotels de costa, Aquamare Group, al qual pertany el May, ha fet aquesta valenta aposta, bastint un hotel de 4 estrelles. Cal recordar que l’esmentat grup empresarial ja té en explotació, des de el 2015, l’Altafulla Mar Hotel, també de 4 estrelles, amb 135 habituacions, situat a la Via Augusta i que a la vegada gestiona altres negocis de restauració locals.

L’edifici, amb façana d’entrada pel carrer Camí del Prat, consta de planta baixa i dues plantes superiors, per albergar 68 habitacions dividides en 8 categories diferents. Val a dir que arquitectònicament la construcció no resulta gens cridanera, guarda simetria i relació amb l’estil predominant en les edificacions de l’entorn. Està concebut com un equipament sostenible i respectuós amb el medi ambient: panells solars fotovoltaics, reaprofitament de l’aigua de la pluja per al regatge i renovació constant de l’aire. Entre els serveis al client en destaca el restaurant propi, batejat com Pinxo i Brasa, que servirà esmorzars, dinars i sopars, “amb una cuina saludable i cercant un distintiu gastronòmic poc habitual a la zona”, diu la direcció. El restaurant romandrà obert a tot el públic en general, com també l’espectacular àtic, amb piscina i el còctel-bar Místic, «un espai diàfan amb 360 graus de vistes espectaculars sobre el poble i el mar», assegura Jordi Ferré. Explica que la posada en marxa de l’hotel «significarà la creació de 30 llocs de treball, amb selecció dels millors professionals de la zona».

Un altre aspecte a considerar és que la cadena hotelera es proposa mantenir obert tot l’any el May, opció poc habitual en la línia de costa. Sí més no, la marca vol potenciar el destinació turística de qualitat que prestigia Altafulla en el conjunt de la costa catalana i esdevenir insígnia a la Costa Daurada.

En definitiva, Altafulla s’erigeix amb diferència, en la població turística amb major oferta de places hoteleres pel que fa a la franja de la Costa Daurada situada geogràficament a la comarca del Tarragonès llevant, per la qual cosa, de retruc, posa en valor el corrent turístic a la zona, deficitària pel que fa a la implantació de la indústria hotelera.

Comentarios
Multimedia Diari