Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla ja es prepara per la 12 edició de la Cursa 1 de Maig

L’organització, Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla, espera arribar als 900 participants entre infants i adults

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Altafula

FOTO: Aj. Altafula

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per a la 12 edició de la Cursa 1 de Maig que se celebrarà aquest dimecres al municipi, al voltant d’un marc incomparable com les Eres del Castell i la Vila Closa.

A hores d’ara, les inscripcions han superat els 700 participants entre infants i adults, i l’organització espera arribar als 900 inscrits com s’ha produït en passades edicions, ja que alguns atletes Open s’esperen fins al mateix dia de la cursa en inscriure’s. Amb tot, per a les curses infantils, la inscripció presencial es tanca el mateix dia de la prova a les 9:15h.

Com a novetat en aquesta edició, els Atletes d'Altafulla han posat a la disposició dels corredors Open aquestes últimes setmanes i de forma gratuïta, un entrenador llicenciat en Educació Física, que ha coordinat la seva preparació al Parc de Safranars.

L’esdeveniment es divideix en dues parts. La primera, que començarà a les 9:45h del matí i està dedicada exclusivament als infants amb diverses curses i distàncies, en funció de l’edat dels participants, i combina l’activitat física amb un ambient lúdic i festiu que fa gaudir als més menuts d’un dia d’esport i els inicia en la pràctica de l’atletisme.

I la segona, dedicada als més grans, que consisteix en una cursa que començarà cap a les 11:30h en un circuit urbà que passa per dintre de la Vila closa i acaba al Castell. Aquest circuit té una distància total de cinc quilòmetres, i és apte per a totes les edats i per a tots els estats de forma. La cursa està cronometrada amb xip i se surt des de davant del Castell d’Altafulla.

L’organització ha anunciat que hi haurà servei de guarda-roba i dutxes, cronometratge amb xip, bossa del corredor, avituallament líquid i sòlid a final de cursa (fruita, coca, entrepà, refrescos...), animació durant la cursa, inflables per als més petits, fàcil aparcament, assegurança i assistència mèdica. A més, tots els nens i les nenes seran premiats amb una medalla amb disseny exclusiu, coca i xocolata.

Des de l’organització s’espera que una vegada més la jornada sigui un èxit, i a més, tot indica, segons la previsió meteorològica, que el temps acompanyarà amb temperatures agradables, sense vent i un cel assolellat.

Per quarta edició consecutiva, es comptarà amb la prova “Corre amb un amic” per a nens i nenes amb discapacitat, que participaran, acompanyats amb un amic o sols, en una cursa de 130 metres no competitiva, i que va ser premiada amb el Premi Auriga Fuscus, del Consell Esportiu del Tarragonès, per als valors i la integració social.

Temas

Comentarios

Lea También