Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'Amaluna' s'acomiada de Port Aventura amb 110.000 espectadors

El complex hoteler del parc temàtic ha estat per segon any consecutiu la base on la companyia s'ha establert a l'estiu

ACN

Whatsapp
Una de les artistes equilibristes de Cirque du Soleil en plena acció al muntatge 'Amaluna', que s'ha vist a Port Aventura. Foto: Cirque du Soleil

Una de les artistes equilibristes de Cirque du Soleil en plena acció al muntatge 'Amaluna', que s'ha vist a Port Aventura. Foto: Cirque du Soleil

La producció 'Amaluna' de Cirque de Soleil abaixarà el teló el pròxim diumenge 23 d'agost amb un balanç de 110.000 espectadors que han gaudit d'aquest espectacle dedicat a la feminitat i la fortalesa de la dona. Es tracta del 33è espectacle de la companyia originària del Quebec, on hi participen 46 artistes de 13 nacionalitats diferents i és el segon any que instal·la la seva base al complex hoteler del parc temàtic. Després d'una estada de gairebé dos mesos, 'Amaluna' es traslladarà a Brussel·les. "Per a nosaltres és un orgull poder col·laborar amb una marca com Cirque du Soleil amb gran prestigi arreu del món", ha declarat en un comunicat el director general de Port Aventura Luis Herault.

Per la seva banda, el manager d''Amaluna', Franck Hanselman, ha assenyalat que els més de 110.000 espectadors registrats en menys de dos mesos fa que "marxem de Port Aventura amb un bon sabor de boca". En el mateix comunicat, Hanselman ha assegurat que "l'acollida del públic ha estat increïblement positiva i veure la gent gaudint és, sens dubte, la millor recompensa que podríem tenir", ha indicat.

Amb 30 anys d'història, més d'una trentena d'espectacles- vint dels quals encara es representen a diferents punts de planeta-, i 150 milions d'espectadors, Cirque du Soleil compta actualment amb més de 1.300 artistes de 50 països diferents. 'Amaluna' és la 33a creació de la companyia, i està escrita per Diane Paulus, guanyadora d'un premi Tony. Es tracta del primer espectacle on hi treballen majoritàriament dones, incloses les cantants i membres de la banda de música.

Port Aventura commemora aquest 2015 el seu vintè aniversari i un dels esdeveniments estrella ha estat, precisament, la representació d''Amaluna' en una enorme carpa blanca instal·lada per a l'ocasió al complex hoteler del parc. Aquest complex compta amb quatre hotels temàtics de quatre estrelles i un hotel de cinc, que sumen 2.100 habitacions.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También