Arriben les Nits d’Estiu de Montblanc amb música, teatre i cinema

Els aforaments seran limitats i s’hauran de respectar les normes de seguretat i higiene

27 junio 2020 09:00 | Actualizado a 28 junio 2020 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Montblanc ha programat una nova edició de les Nits d’Estiu. Seran set nits amb espectacles de música, teatre, literatura i cinema per gaudir d’aquest estiu atípic. Els actes es faran, en tot moment, amb un aforament limitat i seguint la normativa vigent en cada moment. La Bandarra Street Orkestra obrirà les Nits d’Estiu el dijous 9 de juliol a les 10 de la nit amb un espectacle musical a la plaça 1 d’Octubre de Montblanc, amb entrada lliure.

El 16 de juliol tindrà lloc una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula La innocència, del cicle de cinema Gaudí. Serà a les 10 de la nit al claustre de Sant Francesc i caldrà invitació prèvia gratuïta per poder-hi accedir. La següent nit serà el 23 de juliol a les 10 de la nit també al claustre de Sant Francesc.

Es tracta de l’acte ‘Versus local gin’ Serà un espectacle de poesia i música en directe, i tot plegat formarà part de la Diada de Sant Jordi que també està previst que se celebri aquell dia.

La nit del 30 de juliol Toni Pons durà a terme un espectacle d’hipnosis al claustre de Sant Francesc. Serà també a les 10 de la nit, i en aquest cas s’haurà de comprar una entrada. L’altre espectacle de pagament tindrà lloc el 6 d’agost. Es tracta de l’acte Arran de terra, un concert de la Cobla Maricel.

Comentarios
Multimedia Diari