Batudes nocturnes per caçar porc senglar a Bonastre

Fins al 15 e setembre es faran a diferents punts del municipi

11 agosto 2019 16:31 | Actualizado a 11 agosto 2019 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins al 15 de setembre i de 9 del vespre i les 2 de la matinada, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha autoritzat excepcionalment el control poblacional de porc senglar a Bonastre, en la modalitat d’espera nocturna.

Així , en determinades zones del municipi es podran establir punts per caçar en hoari nocturn. L’Ajuntament  avisa als veïns per tal que no transitin en aquestes hores per aquesta zona durant les properes setmanes.  Les zones autotitzades per fer les batudes estan al camí de Salomó, abans de Cal Lluïssot, anant direcció Salomó.També a prop de la Masia de baix de Cal Passafora. 

La zona queda més o menys  delimitada pel camí de Salomó, Cal Lluïssot, Cal Passafora, el camí que porta per sota la masia gran cap als PLans i el camí de Masllorenç.
Des de l’Ajuntament s’explica que el problema amb els porcs senglars és que no tenen depredador natural. la seva caça controlada és per no perdre altres espècies d’animals o de plantes.
Els veïns demanen ala partuicipants en la batuda que després de cada jornada retirin els cartutxos disparats i que no els deixin a la muntanya ja que són contaminants.

Comentarios
Multimedia Diari