Blas Cantó i orquestres posaran el toc musical

Dissabte dia 26 a l'Envelat a partir de les 23 hores

25 enero 2019 09:52 | Actualizado a 25 enero 2019 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Festa Major d’hivern de Salou també tindrà rellevància en l’àmbit musical. El plat fort arribarà d’entrada, amb el concert de Blas Cantó aquest mateix dissabte a l’Envelat (23 h).

L’artista murcià va ser el cantant de la formació Auryn i va guanyar popularitat en l’àmbit televisiu per haver guanyat el concurs Tu cara me suena fa vora un parell d’anys. Aquest èxit, aconseguit en bona part gràcies a les votacions del públic, li va obrir les portes de la discogràfica Warner. Ja en solitari el passat setembre va publicar el seu primer treball, Complicado, que va necessitar tan sols una setmana per posicionar-se en el primer lloc dels discos més venuts d’Espanya. La nit de dijous es rematarà amb DJ OGT.

La setmana vinent serà el torn de la festa més popular i genuïna. L’Envelat concentrarà gairebé la totalitat dels concerts, que estaran protagonitzats per experimentades orquestres de versions. Una de les que té més trajectòria és la Nueva Alaska, que el dijous s’encarregarà d’animar la nit de les colles que participaran en el Cós Blanc. Acostuma a ser una de les vetllades més divertides per als salouencs.

L’endemà, divendres, 1 de febrer, hi haurà el tradicional concert de les corals de la localitat al Teatre Auditori de Salou (20 h), amb la Coral Alborada, la Coral Eixàrcia i el Coro Vasco Ama Lur, i a la nit (23h) a l’Envelat actuarà l’Orquestra Pasarela com a prèvia del gran dia de la Festa Major, el dissabte de Cós Blanc. 

Traca final

Abans i després de la gran llençada de confeti (17 i 24 h) la música la posarà l’Orquestra Montgrins. Primer amb el ball de tarda i posteriorment amb el ball de nit, que es culminarà amb la Remember Night Session, en la qual els clàssics de la música disco i rock faran ballar tothom a partir de les 3 de la matinada. La Festa Major la tancarà el diumenge dia 3 l’orquestra Nueva Etapa (20.30h), també a l’Envelat.

Comentarios
Multimedia Diari