Más de Costa

Calafell impulsa la reobertura de la llar d'infants El Petit Príncep, tancada des de fa quatre anys

L'Ajuntament oferirà 61 places durant el període de preinscripcions i anuncia l'obertura del centre "si s'arriba a uns mínims" d'ocupació

ACN

Whatsapp
Urbanització de Calafell Parc

Urbanització de Calafell Parc

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat la intenció de reobrir la llar d’infants El Petit Príncep, a la urbanització Calafell Parc, que va tancar portes ara fa quatre cursos per una manca de matriculacions. El govern municipal augura que la rebaixa de preus de les llars aplicada des del setembre de 2015 sumada a les bonificacions fiscals que s’implantaran el proper curs ajudaran a facilitar la reobertura del centre. De moment, l’Ajuntament inclourà El Petit Príncep a l’oferta de 0 a 3 anys durant el període de preinscripcions previst pel maig, amb un total de 61 places (8 per a nadons, 13 per a P1 i 40 per a P2), i oferirà també els serveis d’acollida, menjador i ludocteca. El consistori ha assegurat que la llar d’infants estarà en funcionament el proper curs “si s’arriba a uns mínims” d’ocupació.

La regidora d’Ensenyament de Calafell, Lluïsa Lastra, ha apuntat que els últims dos anys s’ha anat revertint la caiguda de matriculacions registrada a les llars d’infants municipals. Lastra ho ha atribuït a un ajustament de preus, ja que considera que el sistema amb què es gestionava anteriorment el servei era “insostenible”. D’altra banda, l’Ajuntament està elaborant un estudi per analitzar el cost de l’externalització de les llars d’infants, i no descarta acabar municipalitzant-les a través de gestió directa o de l’empresa municipal CEMSSA.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También