Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils fa una recepció a la vintena de parelles que celebren les noces d’or

L’alcaldessa i diversos regidors i regidores els van rebre dissabte dia 11 a la sala de plens de l’Ajuntament.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La vintena de parelles van fer-se la foto oficial al hall de l'Ajuntament de Cambrils.

La vintena de parelles van fer-se la foto oficial al hall de l'Ajuntament de Cambrils.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, va oferir una recepció institucional a una vintena de parelles que celebren els 50 anys de matrimoni aquest 2017, el passat dissabte, 11 de novembre, a les 12:30 hores.

L’acte, que va tenir lloc a la Sala de Plens, va comptar amb dues actuacions musicals.

La primera va anar a càrrec dels grup de trompetes i trombons de l’Escola de Música, dirigit per Carles Herruz, i format per Miquel Albesa Lluc Falceto, Marc Bernadó, Pablo Ortiz, Arnau Pons, Miquel Llopis i Ivan Babiloni, que van interpretar la Marxa nupcial de Mendelssohn i Cumparsita de G. Rodríguez.

La segona va ser la del grup de guitarres, dirigit per Miguel Javaloy, i integrat per Maria Costa, Cristina Rodríguez i Eric Rodríguez, que van tocar Bésame mucho de C. Velázquez, Contigo aprendí de A Manzanero i Un beso y una flor de N. Bravo.

A més, Marina i Laia Villanueva Breto del grup infantil del Teatre Xerinola van llegir els poemes Dóna’m la mà de Joan Salvat Papasseit i un fragment d’Un estudiant de Vic de Josep M. de Segarra.

Les parelles que van participar en l’acte van rebre un obsequi institucional des del consistori i es van fer la tradicional fotografia de família al l’entrada de l’Ajuntament.

Posteriorment, els matrimonis es van desplaçar amb trenet cap un restaurant, on es va celebrar un dinar i es va fer el lliurament de les figures de nuvis a cada matrimoni. Abans de la recepció, hi va haver una missa a l’ermita de la Mare de Déu del Camí.

 

Temas

Comentarios

Lea También