Cambrils millora la senyalització viària ciclista

L'actuació total s'ha dut a terme en 1.500 metres i ha incorporat un nou carril que connecta le duesvies ciclistes

19 mayo 2017 22:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les tasques de senyalització viària del carril bici del carrer Rosa dels Vents de Cambrils està a punt de finalitzar. Situat a la urbanització Cambrils Mediterrani, en els darrers dies s’han dut a terme treballs que tenen com a objectiu millorar la seguretat d’aquests equipaments dirigits als ciclistes.

En primer lloc, es van repintar les línies viàries amb vermell i blanc. A més, s’ha aprofitat l’antic camí asfaltat que enllaçava la N-340 amb la urbanització Cambrils Mediterrani passant per sota el pont de la riera de Riudecanyes per pintar una secció longitudinal del camí. D’aquesta manera, els ciclistes poden traspassar la carretera de forma segura, aprofitant el pas inferior habilitat. Amb tot, es calcula que s’han millorat uns 1.500 metres, 1.400 dels quals s’han destinat a millorar la visualització del carril bici i 100 a la connexió entre dues vies ciclistes.

 

Unió entre carrils

Des de la Regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat, asseguren que aquestes millores permeten que l’enllaç entre els carrils bici del passeig marítim del municipi s’uneixin correctament amb l’antiga carretera N-340 i a la vegada, del centre de la ciutat per l’interior.

En definitiva, aquest conjunt d’actuacions són considerades per l’Ajuntament com un avançament en l’anellament del conjunt de carrils bicis amb els que compta Cambrils i especialment amb aquells situats en els barris de ponent.

 

Efectes de les millores

Malgrat que encara és d’hora per notar els efectes positius d’aquestes millores més recents, des del consistori asseguren que el nombre d’usuaris ciclistes al municipi s’ha multiplicat per tres gràcies als anteriors treballs que s’han dut a terme a la resta de la població.

Aquestes actuacions s’han dut a terme en diferents zones. Les més importants s’han realitzat al camí del pas de inferior de Riudecanyes, als laterals de la N-340 (on s’han ubicat nous carrils bici) o al propi carrer Rosa dels Vents, on també s’ha millorat la pintura viària.

Comentarios
Multimedia Diari