Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils posa en marxa aquest dissabte la zona blava

S’activaran o canviaran d’horari les mateixes zones blaves i taronges que l’any passat del 24 de març al 2 d’abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
Zona blava a Cambrils. FOTO: DT

Zona blava a Cambrils. FOTO: DT

Les zones blaves i taronges de Cambrils situades a les zones amb més intensitat de trànsit durant la Setmana Santa s’activaran o canviaran d’horari del 24 de març al 2 d’abril.

L’objectiu és augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les àrees de major intensitat i oferir més disponibilitat de places al llarg del dia.

Com cada any, durant les vacances de Setmana Santa augmenta la necessitat d’aparcament i els serveis relacionats a causa de l’increment de desplaçaments i els canvis dels comportaments de mobilitat.

Per aquest motiu, cal activar les zones regulades en algunes àrees, on es quintuplica la demanda de places, que seran les mateixes que l’any passat. A més, Cambrils compta amb vuit àrees d’aparcament gratuït properes a les zones generadores de mobilitat.

Zones regulades que canvien d’horari

Les zones del port que ja estaven obertes i passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són: Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

Zones regulades que s’activen

Les zones que s’activen per Setmana Santa de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores són: Horta de Santa Maria (zona taronja), Passeig de Sant Joan Baptista de la Salle, Parc del Pescador, carrer Galceran Marquet, Rambla del Regueral (sud) i Avinguda Diputació (zona blava tocant a Salou, incloent Camí Mas d'en Gran i Camí de Mas Clariana).

Temas

Comentarios

Lea También