Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils promociona la seva gastronomia a Lanzarote

El director i un professor de l’Escola d’Hostaleria han fet una demostració i un tast en directe de dues receptes marineres.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Jordi Jardí i Ximo Rodríguez, director i professor de l'Escola d'Hosteleria de Cambrils, recentment a Lanzarote.

Jordi Jardí i Ximo Rodríguez, director i professor de l'Escola d'Hosteleria de Cambrils, recentment a Lanzarote.

Cambrils ha viatjat recentment a l’illa de Lanzarote (les Canàries) per promocionar la seva gastronomia a la 16a edició del Festival Enogastronòmic.

La cuina cambrilenca ha estat present activament de la mà del director i professor de cuina de l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí, i del professor Ximo Rogríguez.

Els dos cuiners han fet una demostració, showcooking, i tast en directe de les tradicionals receptes marineres: fideus rossos amb allioli i un romesco de rap amb fesols, dues propostes gastronòmiques que han gaudit d’una extraordinària acceptació per part dels assistents.

L’activitat s’ha portat a terme en el marc d’una promoció turística lligada a la promoció gastronòmica de Cambrils, Logronyo, Corunya i Segovia, a més de Gran Canaria, Tenerife i Lanzarote.

Més de 18.000 persones s’han donat cita en aquest esdeveniment que promociona producte de proximitat, i cultura gastronòmica; persones amb procedències diverses: turistes nacionals però molt visitant estranger com francesos, anglesos i italians han estat els més assidus a l’estand de Cambrils.

La regidora de Turisme Mercè Dalmau ha tingut ocasió de conversar, entre d’altres, amb el Conseller de Promoció Econòmica del Cabildo de Lanzarote, Antonio Morales, en referència a desenvolupament de producte i promoció vinculada a elements tant identificatius com la matèria primera, les propostes gastronòmiques pròpies i la promoció turística.

Cambrils ha comptat també amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils per donar difusió i promoció a l’oli DOP arbequina Mestral.

Temas

Comentarios

Lea También