Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils serà un laboratori urbà d'un dispositiu que connecta serveis

El projecte, anomenat Sharing, preveu que amb aquesta solució els usuaris puguin estalviar temps i molèsties per utilitzar diferents serveis públics

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu del passaig matítim de Cambrils. Foto: Alba Mariné

Imatge d'arxiu del passaig matítim de Cambrils. Foto: Alba Mariné

Cambrils serà un laboratori urbà d'un dispositiu que connecta serveis, seleccionat en el concurs d'empreniment tecnològic Smartcat Challenge, informa el consistori.

El projecte, anomenat Sharing, preveu que amb aquesta solució els usuaris puguin estalviar temps i molèsties per utilitzar diferents serveis públics, començant pel transport.

Smartcat Challenge és el concurs d'emprenedoria tecnològic impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital sota el paraigua de l'estratègia Smartcat.

S'emmarca dins del projecte internacional Smart City Hack, que convida emprenedors d'arreu del món a desenvolupar solucions per a les seves ciutats mitjançant iniciativa d'innovació oberta.

La iniciativa té com a objectiu resoldre els reptes que s'han plantejat sis municipis catalans en cinc grans àmbits.

Cambrils i Reus (Baix Camp) se centren en la mobilitat i el transport i estan implicades empreses com Microsoft, Cisco, Indra i Cellnex que col·laboren amb els premis i donen eines als participants per desenvolupar les seves solucions.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También