Cambrils serà un laboratori urbà d'un dispositiu que connecta serveis

El projecte, anomenat Sharing, preveu que amb aquesta solució els usuaris puguin estalviar temps i molèsties per utilitzar diferents serveis públics

19 mayo 2017 17:29 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cambrils serà un laboratori urbà d'un dispositiu que connecta serveis, seleccionat en el concurs d'empreniment tecnològic Smartcat Challenge, informa el consistori.

El projecte, anomenat Sharing, preveu que amb aquesta solució els usuaris puguin estalviar temps i molèsties per utilitzar diferents serveis públics, començant pel transport.

Smartcat Challenge és el concurs d'emprenedoria tecnològic impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital sota el paraigua de l'estratègia Smartcat.

S'emmarca dins del projecte internacional Smart City Hack, que convida emprenedors d'arreu del món a desenvolupar solucions per a les seves ciutats mitjançant iniciativa d'innovació oberta.

La iniciativa té com a objectiu resoldre els reptes que s'han plantejat sis municipis catalans en cinc grans àmbits.

Cambrils i Reus (Baix Camp) se centren en la mobilitat i el transport i estan implicades empreses com Microsoft, Cisco, Indra i Cellnex que col·laboren amb els premis i donen eines als participants per desenvolupar les seves solucions.

Comentarios
Multimedia Diari